About

foodtrucks

BIG CHIEF

Als er tijdelijk meer capaciteit of gewoon veel gedaan moet worden, hebben wij big chief in het arsenaal. Uitgerust met alles wat nodig is om er een feestje van te maken.

kitchen

BBQ SATAY

Saté is van oorsprong een Indonesisch en Maleisisch gerecht, bestaande uit drie of meer stukjes geroosterd vlees op een dunne houten spies, meestal van bamboe. De Indonesische naam ervoor is sate. In Maleisië en Singapore komt men het vaak tegen als satay. Tegenwoordig hebben we zowel groente – vis – vlees en vegan satay.

foodtrucks

Het Schaftkeetje….

Waar vroeger de pot koffie stond te pruttelen en je met je kouwe klauwen naar de warmte zocht en uit het trommeltje je bammetje pakte…… is nu een van onze mobiele keukens op de weg.

Patatje met of een chicken wrap. Broodje pulled pork of een vega burger het kan allemaal……..

kitchen

Blauwe Hap

Indische rijsttafel of snack, nasi rames en gado gado. Het zit ons in het bloed….

Locations

On location

Tijdens de open dagen van Brezan automaterialen mochten wij het eten en drinken verzorgen. Verse frieten, dikke burgers en bier maar toch ook een verfijnde nasi of bami met sate.

foodtrucks

foodtruck

wat is een foodtruck! een foodtruck is een bestel of vrachtwagen die omgebouwd is tot rijdende keuken. Deze mobiele keuken is goed uitgerust volgens de HACCP normen en eisen van de NVWA. Wat kun je met een foodtruck! Een foodtruck zet je in op plaatsen waar je geen voorzieningen hebt maar wel behoefte aan eten of drinken hebt. Waar moet je op letten als je een foodtruck in wil zetten! Een foodtruck heeft ruimte en stroom nodig. Stroom voor de apparatuur zoals koelingen enzv., ruimte om het luik open te kunnen zetten en veilig te kunnen werken. Vraag altijd advies aan de foodtrucker over deze zaken en overleg wat mogelijk is…………..

kitchen

Tapas

Ook deze zomer hebben we weer lekkere tapas bij ons. Tapas zijn aperitiefhapjes. Onze tapas komen voornamelijk uit de mediterrane keukens maar ook uit de aziatische. Lekker om tussendoor of voorafgaand aan het feest……

Tapas met Aoli en Cajun saus.
Uncategorized

Oliebollen

Een typische Hollandse traditie Oliebollen — Appelbeignets en Krentenbollen. Tijdens de jaar wisseling op gewoon tussen door….

Uncategorized

APM II Maasvlakte

Voor de bouw van de tweede terminal op de Maasvlakte hebben wij een van onze tijdelijke voorzieningen ingezet. Veele werknemers die door moesten werken of  niets bij zich hadden hebben dit in dank afgenomen.

Scroll Up